fbpx

Om Webmastery

I många år har jag haft en dröm om att driva eget företag och sedan 2018 har den drömmen blivit verklighet. Det var då jag äntligen startade mitt företag Webmastery som hjälper företag med att skaffa en digital närvaro och att ha en strategi för hur och var de ska synas online.

Jag som äger Webmastery heter Jenny och jag driver företaget vid sidan av min anställning som kommunikatör/Verksamhetsutvecklare IT. Jag bor i Västervik med min man och våra två barn.

Intresset för datorer och webb har funnits hos mig länge. Redan på 90-talet började jag experimentera med html-kod. Sedan dess har mina kunskaper både fördjupats och utvecklats och jag har genom åren även arbetat med kommunikation, marknadsföring, grafisk design, events, it och projektledning. Att jag nu lägger min lediga tid på Webmastery känns jättekul, knappt ens som ett jobb.

När du kontaktar Webmastery är det mig du hamnar hos och jag kan hjälpa dig att hitta rätt lösning just för dig. Vet du inte exakt vad som behöver göras? Inga problem, det kommer vi fram till tillsammans. Jag utgår från Västervik men kan ta uppdrag över hela landet. 

Välkommen att höra av er för ett förutsättningslöst samtal.

Webbutvecklare, grafisk designer, kommunikatör och ägare av Webmastery