fbpx

Referenser

För mig är det viktigt att du som kund känner dig nöjd med det jobb jag har utfört. Se vad några av mina kunder säger. 


Kunskap, engagemang och trevligt bemötande är tre ledord för mej som driver butik. De var vad jag fann när jag kontaktade Jenny Lindberg på Webmastery för att få hjälp med min hemsida.

Jag som novis i detta ämne kunde tryggt lämna över och få precis den hjälp jag behövde för att få en snygg sida! Jenny förstår nog att hon fått en trogen kund att jobba med framöver!

Anette Landström-Pettersson

Ägare, Ateljé Smalgränd

Vi på Workpoint kan varmt rekommendera Jenny på Webmastery!

Vi får alltid snabb och kompetent support med vår hemsida – som nu med deras hjälp finns på både svenska och engelska. Inget är omöjligt, är en filosofi vi gillar!

Att Webmastery dessutom arbetar proaktivt med hemsidan och tar ett helhjärtat ansvar för oss som kunder, gör att vi känner oss mycket trygga och nöjda med dem som leverantör.

 

Christel Sterner

Workpoint Sweden AB

 

Från ögonblicket som jag bad Webmastery om hjälp att göra en hemsida till mitt nystartade företag, till dess att sidan var uppe tog Jenny hand om alla steg. Det gick snabbt och smidigt och jag kunde koncentrera mig på allt annat som följer en företagsstart. Webmastery tog även fram visitkort och presentkort till salongen.

Kvalitén på Webmasterys arbete är väldigt hög och när jag behöver hjälp med justeringar på hemsidan får jag alltid snabb återkoppling och trevligt bemötande!

Sandra Örnek

Ägare, Salong Ego

Jenny kom som en räddande ängel när min före detta webbdesigner hade fått andra uppdrag.

Det har varit enkelt och smidigt hela vägen att jobba med Jenny. Hon har en sjusärdeles förmåga att identifiera de utmaningar jag har givit henne och har på ett föredömligt sätt satt sig in i befintliga projekt och slutfört dem snabbt och enkelt.

När jag trappade ner mina webbuppdrag övertog hon flera av dem och kunderna har fortsatt stort förtroende för den kompetens Jenny besitter.

Det är inte bara webbtekniska utmaningar som Jenny hanterar galant, hon har dessutom ett mycket gott öga för färg och formspråk vilket gör Jenny heltäckande när det kommer till webbdesign. 

Petra Gustafsson

Ägare, Grus Kommunikation

När min tidigare hemsida kändes föråldrad och behövde en uppfräschning vände jag mig till Webmastery. Jenny kunde snabbt och smidigt leverera och det dröjde inte länge innan min nya hemsida var på plats.

Hemsidan känns proffsig och mina kunder har lätt att hitta vad de söker. Dessutom skapar sidans design, bilderna och sidans färgschema tillsammans en känsla som passar väldigt bra med de värden Wellcare vill förmedla.

Jag kan starkt rekommendera Jenny Lindberg på Webmastery om du behöver en hemsida som är både tilltalande och funktionell.

Birgitta Jakobsson

Ägare och VD, Wellcare Västervik